İki gündür kayıptı, ölü bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İki gündür kayıptı, ölü bulundu

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bilecik’te iki gündür haber alınamayan Burak Ergin’in, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Kızıldamlar köyü yolu üzerinden bulunan bir entegre katı atık dönüşüm tesisinin yemekhanesinde çalışan 24 yaşındaki Burak Ergin, iki gün önce aynı fabrikanın Pazaryeri ilçesinde gübre üretimi yapan şubesine yemek götürmek üzere 34 RJ 5313 plakalı kamyonetle iş yerinden ayrılmış, bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Yakınları ile AFAD ekipleri tarafından başlatılan arama çalışmaları sonucu Burak Ergin'in kullandığı araç, Bilecik-Pazaryeri kara yolundaki bir dere yatağındaki köprünün menfezine sıkışmış olarak ailesi tarafından bulundu. 
Olayın haber verilmesi üzerine bölgeye güvenlik görevlileri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Jandarma ve polis ekipleri olay yerine şeritler çekerek, çevre güvenliği aldı. Kazanın yaşandığı yere Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ve Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş da gelerek yetkililerden bilgi aldılar. 
Bozüyük Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerine gelerek yaptığı incelemelerinin ardından Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Olay Yeri İnceleme ekipleri detaylı araştırma yaptı. İncelemelerin ardından AFAD ve itfaiye ekipleri Ergin’in cenazesini sıkıştığı yerden çıkartarak ambulansa götürdü. Burak Ergin’in cenazesinin Bilecik Devlet Hastanesi morguna kaldırılacağı öğrenilirken, aracın vinç yardımı ile çıkarılacağı kaydedildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...