Kocaman'ı Hürrem sendromu tüketti

/ Kaynak: İHA
Kocaman'ı Hürrem sendromu tüketti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Psikiyatristler, Aykut Kocaman'ın istifasını Meryem Uzerli'nin diziden ayrılışına benzetti: Tükenmişlik sendromu insanları hayattan koparabiliyor.

Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Aylin Ertekin Yazıcı, tükenmişlik sendromunun her meslek grubunda görülebileceğini söyledi. Prof. Yazıcı "Bu sendrom daha çok doğrudan insana hizmet eden alanlarda çalışanlarda görülmektedir. Sendrom insanları işten kopardığı gibi bazen hayattan da koparabiliyor. Aykut Kocaman'ın istifası da tükenmişlik sendromu ile ilgilidir" dedi. nbsp;Fenerbahçe teknik direktörü Aykun Kocaman'ın, Aziz Yıldırım ile tartışıp "Ben kendimi artık bir kıskaç içinde hissediyorum, taşıyamayacağım" diyerek görüşmeden ayrıldığı iddia edilmişti. Kocaman, istifasını "Bu mücadeleyi büyük bir istekle ve gururla yaptım. Ama bir yandan da, sportif rekabetin getirdiği tatlı yorgunluğun, gerginliğin çok daha ötesinde olan bu durum, zaman geçtikçe beni daha da çok yıprattı, ruhumu yordu. Beni asıl yaralayan ise bu zorlu süreci bir şekilde geride bıraktıktan sonra, sezona başlarken kendi içimizde yaşadığımız sorunlar ve aile içindeki yansımaları oldu" şeklinde anlatmıştı. Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultanı ile gündeme gelen hastalığı anlatan Prof. Yazıcı "Sendromu yaşayan kişilerde ani öfkelenmeler, sürekli kızgınlık, çaresizlik, yalnızlık, engellenmişlik hissi olur" dedi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...