Fenerbahçe'den Bruno Alves, Emenike hârekatı

Fenerbahçe'den Bruno Alves, Emenike hârekatı

SPOR Haberleri

F.Bahçe, Bruno Alves'in işini bitirmek için düğmeye bastı. Rusya'da Zenit'le görüşecek Hasan Çetinkaya, Emenike için de temaslarda bulunacak.

Savunma hattına takviye için uzun süredir uğraşan F.Bahçe, Zenit'in Portekizli yıldızı Bruno Alves'te karar kıldı. Liverpool'dan Martin Skretel ve Valencia'dan Adil Rami'den yüksek bonservis bedelleri nedeniyle vazgeçen F.Bahçe, ağırlığı Zenit'te forma giyen Portekizli Bruno Alves'e verdi. 32 yaşındaki tecrübeli savunmacı hakkında Porto'dan takım arkadaşı Meireles'ten de bilgi alan sarı-lacivertliler transferi bitirmek için harekete geçti. Rusya'dan ayrılmak isteyen Bruno Alves'ten önce kulübüyle temasa geçme kararı alan F.Bahçe Yönetimi adına İdari Menajer Hasan Çetinkaya, Zenit'le masaya oturacak.
SONRA ROTA MOSKOVA
Çetinkaya'nın Rusya'daki tek görevi bu değil. Saint Petersburg'daki görüşmelerin ardından, Moskova'ya geçecek olan Çetinkaya burada da Emenike için temaslarda bulunacak. Önce Emenike ile bir araya gelecek Çetinkaya'nın daha sonra CSKA'lı yöneticilerle de görüşeceği ve Nijeryalı'nın sakatlık durumu hakkında bilgi alacağı belirtildi. Bu arada Bruno Alves transferinde mutlu sona ulaşılsa dahi sarı-lacivertlilerin Serdar Taşçı'yı da istediği belirtiliyor. F.Bahçe'nin stopere, bir yerli bir de yabancı transferi yapmasına kesin gözüyle bakılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...