Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Umut Bulut garanti verdi

Umut Bulut garanti verdi

SPOR Haberleri

F.Bahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un talip olduğu golcü futbolcu, "G.Saray'da çok mutluyum. Hiçbir yere gitmem" diyerek sarı-kırmızılı yönetimi rahatlattı.

Bonservisi Fransız ekibi Toulouse'da bulunan Umut Bulut, dört büyükler tarafından paylaşılamıyor. F.Bahçe'den sonra Beşiktaş ve Trabzonspor'un da golcü futbolcu için devreye girmesi sonrası tedirgin olan G.Saray Yönetimi, Umut'tan gelen haberle rahatladı. Sezon biter bitmez dünya evine giren golcü futbolcu, balayından menajerleri aracılığıyla sarı-kırmızılı yönetime haber gönderdi. Bonservis probleminin bir an önce çözülmesini beklediğini dile getiren Umut, "G.Saray'da çok mutluyum. Türkiye'de başka bir takımda da oynamayı düşünmüyorum" diyerek Toulosue'la pazarlık halinde olan yönetimin elini güçlendirdi.
BU HAFTA İMZALAYABİLİR
Sezon başında 3.3 milyon euroluk satın alma opsiyonuyla kiralanan Umut Bulut için Toulouse'a 2 milyon 250 bin euro teklif eden sarı-kırmızılı yönetim, Fransız ekibini ikna etmek için büyük uğraş veriyor. F.Bahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un devreye girmesini fırsat bilen ve 3.3 milyon eurodan bir kuruş aşağı inmeyen Toulouse'un Umut Bulut'un bu hamlesi sonrası geri adım atması bekleniyor. Teklifini maksimum 2.5 milyon euroyu çıkarmayı planlayan sarı-kırmızılı yönetimin, geçen sezon yıllık 1 milyon 250 bin euro ve maç başına da 10 bin euroya oynattığı Umut Bulut'u aynı ücretlerle ikna ettiği, bu hafta sonuna kadar imzaların atılmasının beklendiği bildirildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...