Arda Turan, Atletico Madrid'de kalıyor

/ Kaynak: AA
Arda Turan, Atletico Madrid'de kalıyor

SPOR Haberleri  / AA

Milli futbolcu Arda Turan, hakkındaki transfer söylentilerini yalanlayarak Atletico Madrid'den ayrılmayacağını açıkladı.

Milli futbolcu Arda Turan, hakkındaki transfer söylentilerini yalanlayarak Atletico Madrid'den ayrılmayacağını açıkladı. İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Atletico Madrid'deki başarısıyla Chelsea ve Liverpool gibi takımların transfer listesinde yer aldığı iddia edilen milli futbolcu, takımıyla bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceklerini hatırlatarak, "Gitmek için bir neden göremiyorum. Atletico Madrid'de kalacağım" ifadelerini kullandı. İngiliz basınına açıklama yapan 26 yaşındaki futbolcu, "Son oynadığım maçın ardından 5 dakika ağladım zira sanki farklı bir boyuttaydım. Gözyaşlarıma hakim olmak imkansızdı. Takımım bu maçta ruhuyla, kanıyla ve inancıyla mücadele etti" şeklinde görüşlerini aktardı. Arda Turan, Galatasaray'dan Atletico Madrid'e 2011 yılında 12 milyon avroya transfer olmuştu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...