Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Polis memuru sigara kaçakçılığından tutuklandı

/ Kaynak: AA
Polis memuru sigara kaçakçılığından tutuklandı

YAŞAM Haberleri  / AA

Van'da düzenlenen operasyonda sigara kaçakçılığı yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan biri polis memuru 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Van'da düzenlenen operasyonda, 100 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan biri polis memuru 3 kişi tutuklandı. nbsp;Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Ankara'ya gitmek üzere görevlendirilen Lojistik Şube Müdürlüğüne ait kamyonla sigara kaçakçılığı yapılacağı bilgisine ulaştı.Bunun üzerine harekete geçen KOM ekipleri, Lojistik Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru E.K. ile işçilerden F.N'yi takibe aldı. nbsp;Ekiplerin uzun süren takibi sonunda, kaçak sigaraların yüklendiği kamyon ile bu araca öncülük eden otomobil, Edremit ilçesinde oluşturulan kontrol noktasında durduruldu. nbsp;Araçta yapılan aramada, yurda yasa dışı yollarla getirildiği belirlenen 100 bin paket sigara ele geçirildi. Olayla ilgili polis memuru E.K. ile H.S, M.D. ve F.N. gözaltına alındı. nbsp;Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen zanlılardan polis memuru E.K ile F.N. ve HS. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, M.D. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...