Diyanet huzur için herkesi duaya çağırdı

/ Kaynak: CHA
Diyanet huzur için herkesi duaya çağırdı

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Türk Diyanet Vakfı-Sen Genel Başkanı, Miraç gecesinde insanlığın huzuru, milletin her türlü tehlikelerden korunması için dua etme çağrısı yaptı.

Türk Diyanet Vakfı-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal, Müslümanlar için özel bir gün olan Miraç gecesinde insanlığın huzuru, milletin her türlü tehlikelerden korunması için dua etme çağrısı yaptı. nbsp;Nuri Ünal, Miraç Kandili vesilesiyle yayımladığı mesajında bugünün sevgili Peygamber Hazreti Muhammed'in (SAV) kutlu ve manevi yolculuk olduğuna işaret ederek, bu özel günde Müslümanların işlemiş oldukları her günah için Allah'dan (cc) af dilemesini hatırlattı.Gerçek kulluğun tadına varma günü olan Miraç'ta Allah'ın (cc) yüceliği ve şanını bir kez daha hissetmek gerektiğine işaret eden Ünal, "İnsanlar iyilikte ve yardımlaşmada birbirleriyle yarışmalı ve başkalarına örnek olmalıdır." dedi. nbsp;Bu gece de bol bol dua tavsiyesinde bulunan Ünal, Müslüman nüfusların yoğun olduğu ülkeler başta olmak üzere karmaşa ve kargaşa ortamının sona ermesini, adaletin, hakkaniyetin ve sevginin hayat bulmasını, milletin huzuru, esenliği ve şerefinin her türlü tehlikelerden korunması için Allah'a yakarmak gerektiğini tekrarladı.



GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...