Kılıçdaroğlu'nun Özhaseki'ye açtığı dava reddedildi

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
Kılıçdaroğlu'nun Özhaseki'ye açtığı dava reddedildi

Ekonomi Haberleri  / İHA

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, bir kanalda yapmış olduğu açıklamalardan dolayı Kayseri Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye açmış olduğu dava reddedildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, bir televizyon kanalında yapmış olduğu açıklamalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki aleyhine açmış olduğu dava reddedildi. Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, ''Ankara 18. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davada, sarf edilen sözlerde tazminatı gerektiren bir hakaret olmadığına hükmeden mahkeme, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açmış olduğu tazminat davasını reddetti. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik itham ve iftiralardan dolayı sürekli tazminat ödemek zorunda kalan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bu kararla bir kez daha yargı nezdinde haksız bulunmuş oldu'' denildi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: ''Bilindiği üzere dün de konuyla ilgili önemli bir gelişme yaşanmış ve Hacı Ali Hamurcu sahte senet düzenlemekten 2 yıl 4 ay mahkumiyet cezası almıştı. Hatırlanacağı üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, o dönemdeki iftiralarına dayanak olarak '10 trilyon liralık' senedi göstermiş ve senedin belediyeye ait olduğunu iddia ederek belediye yetkililerini rüşvetle suçlamıştı. Senetle ilgili dava Kayseri Büyükşehir Belediyesi lehine sonuçlanmış, senedin belediyeye ait olmadığı bir kez daha ispatlanmış ve bu yöndeki yargı kararlarına bir yenisi daha eklenmişti. Böylece Kılıçdaroğlu'nun Kayseri Büyükşehir'e yönelik iftiralarda bulunduğu tekrar tekrar gün yüzüne çıkmış oldu.''

Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...