Kargalarla başı dertte

/ Kaynak: İHA
Kargalarla başı dertte

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Amasya'da yaşayan Arif Arslan, her sabah işe giderken kargaların saldırısına uğruyor. Arslan, yetkililerden yardım istedi.

Amasya'da yaşayan Arif Arslan, her sabah kargaların saldırısına uğruyor. nbsp;Bahçeleriçi Mahallesi'ndeki evinden çıkarken kargaların saldırısına uğradığını belirten Arslan, kendisinin yanı sıra evinin yanındaki Saraydüzü Kışlası Kongre Binası'nda görevli güvenlikçinin de kargaların saldırısı sonucu başından yaralandığını söyledi. nbsp;Saldırılarından dolayı hayati endişe duyduğu kargalara karşı yetkililerin önlem almasını isteyen evli ve 4 çocuk babası Arslan, "Onlarla hiç husumetim olmadı. Ben yılanı bile öldürmem. Faydası vardır her hayvanın kendine göre. Kendimi zor kurtarıyorum. 3 sabahtır böyle. Zabıtaya müdürüne gittim 'tamam, göndeririz' dedi. Bir şey yok. Ne yapacağımı şaşırttım. Silahla vurmayı düşündüm. Tüfek atmak bize uygun değil" dedi. nbsp;Olayı anlattığı eşinin ilk önce dalga geçebileceğini düşünerek kendisine inanmadığını anımsatan Arif Arslan, "Eşim kargaların saldırısını görünce süpürgeyi eline alıp köprüye kadar beni yolcu etti" diye konuştu. nbsp;Durumun zabıta yetkilileri tarafından kendilerine bildirildiğini belirten Amasya Belediyesi'nde görevli veteriner hekim Naim Karaoğlu da, "Kargaların yuvası yıkılmış ya da yavrusu yuvadan düşmüş olabilir. Onun için de çevredekilere kin güderler, saldırabilirler. Bu geçici bir durumdur" şeklinde konuştu.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...