Otokar'ın zırhlı aracı 'Ural' test sürüşünde takla attı, 3 yaralı

/ Kaynak: İHA
Otokar'ın zırhlı aracı 'Ural' test sürüşünde takla attı, 3 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Otokar'ın emniyet ve iç güvenlik araçları konusundaki son ürünü olan zırhlı personel taşıma aracı URAL, test sürüşü sırasında Bursa'nın Orhangazi ilçesinde kaza yaptı.

Otokar'ın emniyet ve iç güvenlik araçları konusundaki son ürünü olan zırhlı personel taşıma aracı URAL, test sürüşü sırasında Bursa'nın Orhangazi ilçesinde kaza yaptı. Takla atan ve sol tekerleği yerinden kopan araçtaki 3 kişi yaralandı. Otokar'ın mayıs ayı başında tanıtımını yaptığı yeni nesil zırhlı personel taşıyıcı aracı URAL, Orhangazi'de kaza yaptı. Orhangazi-İznik yolunda test edilen 54 T 8592 geçici plakalı araç, Narlıca beldesi çıkışında yağmurdan ıslanan yolda kontrolden çıktı. Araç yolun sağındaki topraklara çarptıktan sonra takla attı. Sol tekerleği kopan araçta sürücü Aydın M. ile beraberindeki Mehmet Erdem Ç. ve Ercan U. yaralandı. 112 ambulansı ile Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. nbsp;Bu arada 4,5 ton ağırlığındaki zırhlı aracı yoldan kaldırmak için gelen çekici ekibi zor anlar yaşadı. Ekipler aracı yoldan kaldırıp çekiciye yükleyebilmek için bir saat uğraştı. Orhangazi Jandarma Komutanlığı trafik timi yolda güvenlik tedbiri aldı. Araç yoldan kaldırılana kadar Orhangazi-İznik yolunda trafik tek şeritten kontrollü olarak verilebildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...