Meclis'te pantolon açılımı

/ Kaynak: AA
Meclis'te pantolon açılımı

Politika Haberleri  / AA

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Milli Eğitim eski Bakanı Nimet Baş, pantolonla Meclis Genel Kuruluna giren ilk milletvekili sıfatını kazandı.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Milli Eğitim eski Bakanı Nimet Baş, pantolonla Meclis Genel Kuruluna giren ilk milletvekili sıfatını kazandı. Baş, dün oylamaya yetişebilmek için pantolonla Genel Kurul salonuna girmek zorunda kaldı. TBMM Genel Kurulundaki pantolon yasağını AK Parti İstanbul Milletvekili ve Milli Eğitim eski Bakanı Nimet Baş deldi. Meclis İçtüzüğüne göre kadın milletvekilleri Genel Kurul salonuna etek-döpiyesle girebiliyor. Kadın vekillere de pantolon serbestisi getirilmesi için İçtüzük'te değişiklik yapılması gündeme gelmiş, ancak siyasi partilerin anlaşamaması üzerine düzenleme rafa kaldırılmıştı. AK Partili Baş'ı dün pantolonla Genel Kurul salonuna girerken görenler önce yanlışlıkla girdiğini düşündüler, ancak daha sonra Baş "Oylamaya yetişebilmek için üzerimi değiştirmeden geldim" dedi. Baş, İstanbul'dan Ankara'ya geldikten sonra havaalanından direk olarak Meclis'e gelmek zorunda kaldığını belirttikten sonra üzerini değiştirip tekrar Meclis'e döndü.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...