El Ezher'den, Suriye'ye dış müdahale uyarısı

/ Kaynak: AA
El Ezher'den, Suriye'ye dış müdahale uyarısı

DÜNYA Haberleri  / AA

Mısır'daki El Ezher Üniversitesi, Suriye'de meydana gelen şiddet olaylarından doğan kargaşanın dış müdahale için gerekçe olamayacağını belirtti.

Mısır'daki El Ezher Üniversitesi, Suriye'de meydana gelen şiddet olaylarından doğan kargaşanın dış müdahale için gerekçe olamayacağını belirtti. nbsp;El Ezher'den yapılan yazılı açıklamada, Humus'un Kusayr ilçesinde meydana gelen şiddet olaylarından ve Suriye halkının gittikçe kötüleşen durumundan duyulan endişe dile getirildi. nbsp;Açıklamada dış müdahale söylemleri kınanarak,müdahalenin halkın çıkarına hizmet etmeyeceği vurgulandı. nbsp;Suriye halkının birliği ve toprak bütünlüğü için daha fazla çaba sarf edilmesi talep edilen açıklamada, sivillerin korunması ve "tehlikeli boyutlardaki" mezhepsel kışkırtmalardan uzak durulması gerektiği kaydedildi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...