Fenerbahçe'de ibre Yanal'a döndü

Fenerbahçe'de ibre Yanal'a döndü

SPOR Haberleri

Aykut Kocaman'ın istifasının ardından yeni hoca arayışlarında sona gelen Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'ın da yeşil ışık yakmasıyla Yanal'ın ismi öne çıktı.

F.Bahçe'de teknik direktör belirsizliği sürüyor. Yeni hocayı duyurmak için yönetim 1Haziran'da piyasaya çıkması gereken F.Bahçe Dergisi'ni bekletiyor. Kulübün sitesinde, dergideki yazıların bir kısmı yayına verilirken, Başkan Aziz Yıldırım'ın yazısının yer almaması dikkati çekti. Son günlerde sık sık Rıdvan Dilmen'le bir araya gelen Mustafa Denizli'nin Beşiktaş'ın başkan adaylarından Serdar Adalı ile görüşmesi, Başkan Aziz Yıldırım'ında tavrını açıkça belli etmesiyle F.Bahçe'de ibre Ersun Yanal'a döndü. Eskişehirspor Başkanı Halil Ünalda, önceki gün Yanal'a dönüş kapısını kapatmış, "Ya F.Bahçe ile anlaş yada dönme" demişti
BRUNOALVESPAZARLIĞI nbsp;
Bu arada stoper arayışlarını sürdüren F.Bahçe, prensip anlaşması sağladığı Portekizli Bruno Alves'in transferi için Zenit'le pazarlıkları sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin Alves'e karşılık Rus ekibine 3 milyon euro ve Stoch yada Krasic takası önerdiği belirtildi. Rusya'da Zenit'le görüştükten sonra, İngiltere'ye geçip Terry için Chelsea'yle masaya oturan İdari Menajer Hasan Çetinkaya son olarak İspanya'da Valencia'da oynayan Adil Rami için nabız yokladı. nbsp;
Buarada forvete yerli takviye peşinde olan sarı- lacivertlilerin Cenk Tosun ve Umut Bulut'tan sonra Mevlüt Erdinç'i de listeye aldığı ve temaslarını sıklaştırdığı ifade edildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...