Facebook kurucularından Parker'a rekor düğün cezası

Facebook kurucularından Parker'a rekor düğün cezası

TEKNOLOJİ Haberleri

Facebook eski başkanı ve dosya paylaşım sitesi Napster'ın kurucusu Sean Parker, 10 milyon dolara mal olan düğünü için 2.5 milyon dolar ceza ödeyecek.

Facebook eski başkanı ve dosya paylaşım sitesi Napster'ın kurucusu Sean Parker (33), 10 milyon dolara mal olan düğünü için 2.5 milyon dolar ceza ödeyecek. Geçtiğimiz Cumartesi günü California'nın Big Sur bölgesinde, şarkıcı Alexandra Lenas ile hayatını birleştiren Parker, düğünü için bir bölgeyi izinsiz bir şekilde film setine çevirmesinden dolayı 2.5 milyon dolar cezaya çarptırıldı. Adeta bir köy büyüklüğünde hazırlanan düğün alanında yapay köprü, şelale ve göletler hazırlandı. California Kıyı Komisyonu tarafından yapılan incelemelerde, düğün hazırlığı çerçevesinde yapılan değişikliklerin çevreye zarar verdiği kanısına varıldı. Komisyon tarafından verilen ceza, bölgenin doğal kaynaklarını koruma ve yürüyüş parkuru yapmak için kullanılacak. Parker, yaptığı yazılı açıklamada cezayı ödeyeceğini ve bölgenin insanlar tarafından daha rahat bulunmasına yardımcı olmak için mobil uygulama yapacağını açıkladı. Silikon yatırımcılarından Parker, "Burası dünyanın en büyülü yerlerinden bir tanesi. Her zaman bu bölgede evlenmenin hayalinin kurardık" dedi. Cumartesi günü gerçekleştirilen düğünde gelin ve damat 'Yüzüklerin Efendisi' serilerinin tasarımlarını yapan Ngila Dickson tarafından hazırlanan kostümleri giymişti. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...