Kartal uçacak

Kartal uçacak

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yakın gelecekte siyah-beyazlı kulübün dev bir bütçeyle rakiplerinin karşısına çıkacağını söyledi.

1965 Beşiktaşlılar Cemiyeti'nin Kalyon Otel'de kendisi için düzenlediği yemeğe katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yakın gelecekte çok güçlü bir Beşiktaş'ın geleceğini belirtti. "Beşiktaş çok kısa sürede bir sene önceki bütçesinden çok daha büyük bir bütçeye sahip oldu. Bir sene sonra da bizim devir aldığımız bütçenin iki misline sahip olacaktır" diyen Orman "Herkes yaptığımız zaman görecektir. Bize inanın; en kısa sürede Beşiktaş rakiplerinin karşısında çok büyük bir kulüp olacaktır" diye konuşu. nbsp;
SİYASET BİZİM İŞİMİZ DEĞİL
Adalı'ya seçim sürecinde sarf ettiği, "Feda fakir edebiyatı. Mali tablolarda yalan söyleniyor" gibi sözleri yakıştıramadığını yineleyen Orman, "Seçim süreci centilmence geçmeli. Sübjektif yorumlar hiç yakışmıyor. Beşiktaş'ta görev almış bir insanlar böyle polemiklere girmemeli. Ben Beşiktaş kulüp başkanıyım, ona yakışır şekilde de hareket ediyorum" dedi. Orman, "İzleme komitemiz 8 aydır çok futbolcu izledi. Alacağımız oyuncuların listesi belli" derken son Gezi Parkı olayları için de, "Beşiktaş bir spor kulübü. Siyasi konular bizim işimiz değil" şeklinde konuştu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...