Akaydın: Eylemlerden bir süreliğine vazgeçin

/ Kaynak: AA
Akaydın: Eylemlerden bir süreliğine vazgeçin

GÜNDEM Haberleri  / AA

Antalya Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, 'Tepkinizi kontrollü bir şekilde eyleme dökmenizi, belki de bir süre vazgeçmenizi diliyorum' dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, "Tepkinizi kontrollü ve barışçı bir şekilde eyleme dökmenizi, belki de ülke yararı için bir süre vazgeçmenizi diliyorum" dedi. Akaydın, Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylarla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye ve Antalya'da yaşanan olayları, aile içi sağlık sorunları nedeniyle bulunduğu yurt dışından izlediğini kaydetti. Yurt dışındaki tepkileri de takip etme fırsatı yakaladığını belirten Akaydın, olayların sadece "çevreci bir toplumsal tepki" olmadığını savundu. Olayların "zulüme, adaletsizliğe, hoşgörüsüzlüğe, sevgisizliğe ve ötekileştirmeye karşı duyulan toplumsal bir patlama" olduğunu ileri süren Akaydın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Dolayısıyla meydanlarda yaşanan bütün demokrasilerde olabilen bir tepki biçimidir. Bütün yüreğimle yanınızda olmama rağmen, bu tür insancıl tepkiler bazen kontrolden çıkabilmektedir. Bazı kışkırtıcı odaklar organize olmayan kitleleri talana sürükleyebilmektedir. Bundan kamu malları zarar da görebilmektedir. Bu anlamda tepkinizi kontrollü ve barışçı bir şekilde eyleme dökmenizi, belki de ülke yararı için bir süre vazgeçmenizi diliyorum."

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...