Bursaspor'dan 16'lık yıldızına servet

/ Kaynak: İHA
Bursaspor'dan 16'lık yıldızına servet

SPOR Haberleri  / İHA

Bursaspor'un 3 yıllık profesyonel sözleşme konusunda anlaştığı 16'lık golcüsü Enes Ünal'ın senelik 500 bin,aylık maaşının ise 5 bin lira olacağı öğrenildi.

Bursaspor'un 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalaması konusunda anlaşma sağladığı 16 yaşındaki golcüsü Enes Ünal'ın senelik 500 bin lira alacağı, aylık maaşının ise 5 bin lira olacağı öğrenildi. Yeşil-beyazlı kulübün U16 takımında forma giyen ve attığı gollerle Chelsea ve Borussia Mönchengladbach gibi takımların transfer listesine giren genç yıldız adayı Enes Ünal için Bursaspor Yönetimi kesenin ağzını açtı. Teknik patron Hikmet Karaman'ın da gelecek için ümitle baktığı genç futbolcunun 3 yıllık anlaşma karşılığı, seneliği 500 bin liradan, 1 milyon 500 bin lira alacağı ve aylık maaşının ise 5 bin lira olacağı bildirildi.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...