Filistinli ikizler ayrılamadı

Filistinli ikizler ayrılamadı

DÜNYA Haberleri

Kudüs'te Hadassa Üniversite Hastanesi'nde 4 gün önce dünyaya gelen Filistinli yapışık ikizlerin ameliyatla ayrılmaları mümkün olmadı.

Kudüs'te Hadassa Üniversite Hastanesi'nde 4 gün önce dünyaya gelen Filistinli yapışık ikizlerin ameliyatla ayrılmaları mümkün olmadı. Bebeği inceleyen İsrail hastanesi, ikizlerin kalp, karaciğer ve diğer iç organlarının müşterek olduğunu, ayrılmaları halinde hayatta kalmalarının çok zayıf bir ihtimal olduğunu bildirdi. İsrailli doktorlar ameliyatı riskli bulunca, anne Besma Breiveş de çocuklarını alarak hayal kırıklığı içinde El Halil'deki evine döndü. Breiveş (34), hamileliği sırasında çocukların yapışık olduğunu bildiğini ama inancı gereği kürtaja yanaşmadığını söyledi. Filistinli anne, "Ben mütedeyyin bir insanım. Çocuklarımı kendi ellerimle öldüremem. Dünyaya geldikleri için mutluyum, onların hayatta kalması da Allah'a kalmıştır" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...