Protestolar 9. gününde, önce temizlik sonra maç

/ Kaynak: İHA
Protestolar 9. gününde, önce temizlik sonra maç

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Taksim Gezi Parkı'nda yağmurun da etkisiyle güne erken başlayan eylemciler önce mıntıka temizliği yaptı, ardından da top oynadı

Taksim Gezi Parkı'nda yağmurun da etkisiyle güne erken başlayan eylemciler önce mıntıka temizliği yaptı, ardından da top oynadı. Eylemcilerin, park içerisinde kurdukları düzeni resmeden bir "oturum planı" hazırladıkları da görüldü. İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan yağmur, gezi parkındaki eylemcileri de etkiledi. Sabah güne erken başlayan eylemciler, ilk iş olarak temizlik yaptı. Yerlerdeki çöpleri poşetlere dolduran eylemciler, çöp poşetlerini elden ele konteynerlere attı. Eylemciler temizlik ardından Taksim Meydanı'nda top oynadı.Öte yandan, Gezi Parkı'nda Hatay'da hayatını kaybeden Abdullah Cömert için de ayrı bir köşe oluşturulduğu görüldü. Taksim'de bulunan dilek arabası ise ziyaretçi akınına uğradı. Parkta oluşturulan bedava marketlerden aldıkları yiyeceklerle kahvaltı yapan eylemciler, protestolarının 9. gününe başladı. Gezi Parkı içerisinde sağlık, yiyecek gibi çeşitli ihtiyaçlara göre düzenlemeler yapan eylemcilerin, bu yapılanmayı resmeden bir "oturum planı" hazırladığı da görüldü.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...