Çaykur Rizespor, 15 oyuncu transfer edecek

/ Kaynak: AA
Çaykur Rizespor, 15 oyuncu transfer edecek

SPOR Haberleri  / AA

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Çalımbay, "Süper Lig'de kalıcı olmak ve başarı yakalamak için en az 15 oyuncu transfer etmeyi planlıyoruz" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, Çaykur Rizespor'un 5 yıllık bir emeğin ardından bu sezon Süper Lig'e yükseldiğini, tesisleşme ve stat anlamında eksiği olmayan yeşil-mavili kulübün artık kalıcı başarılar yakalaması gerektiğini ifade etti. Süper Lig'de işlerin her zaman çok daha zor olduğunu belirten Çalımbay, "Bu nedenle transfer edeceğimiz oyuncuları iyi seçmeliyiz. Sezon içerisinde sıkıntı yaşamamak için işimizi baştan sıkı tutuyoruz. İç ve dış transferde hata yapmamak için en ince ayrıntısına kadar hesaplayarak hareket etmek zorundayız" dedi.Transfer çalışmalarının başladığını kaydeden Çalımbay, "Önümüzdeki haftadan itibaren aramıza katılacak futbolcular olacak. Süper Lig'de kalıcı olmak ve başarı yakalamak için en az 15 oyuncu transfer etmeyi planlıyoruz. Bu sayı 16 da olabilir ama Süper Lig için 25-26 kişilik bir kadro kuracağız" diye konuştu. Çalımbay, Çaykur Rizespor'da daha önce iki kez görev yaptığını, bu süre içerisinde taraftarın takımına olan desteğini bildiğini, yeni sezonda da nbsp; onların desteğiyle başarıyı yakalayacaklarına inandığını kaydetti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...