Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İspanya'da deposunu dolduran kaçıyor

/ Kaynak: AA
İspanya'da deposunu dolduran kaçıyor

DÜNYA Haberleri  / AA

İspanya'da son aylarda benzin istasyonlarında araçlarının depolarını doldurduktan sonra kaçan sürücülerin sayısının arttığı bildirildi.

İspanya'da son aylarda benzin istasyonlarında araçlarının depolarını doldurduktan sonra kaçan sürücülerin sayısının arttığı bildirildi. nbsp;Bazı basın organlarının ''fulle kaç modası" olarak adlandırdığı olayın en fazla Madrid Özerk Bölgesi'nde görüldüğü belirtildi. nbsp;Madrid Özerk Yönetimi Benzin İstasyonları Yöneticileri Derneği Aeescam'ın verdiği bilgide, Madrid'deki 550 benzin istasyonunda "fulle kaç" sorununun her gün yaşandığı ve şimdiye kadarki kaybın 1 milyon avroyu bulduğu kaydedildi.Aeescam Sekreteri Victor Garcia Nebreda, ''Aslında 15 yıldır devam eden bir sorun. Son dönemde çok arttı çünkü insanlarda para yok. Kamera, ön ödeme, kimlik bırakma gibi güvenlik önemleri olsa da çözüm bulunmuş değil'' dedi. nbsp;Yasalara göre 400 avroyu geçmeyen hırsızlıkların suç sayılmadığını ve bu yüzden suç duyurusunda bulunsalar da çok fazla sonuç elde edemediklerini söyleyen Nebreda, ''Suç duyurusunda bulunduğumuzda zararımızın yüzde 30'undan fazlasını çıkaramıyoruz'' diye konuştu. nbsp;
Benzin istasyonları yöneticileri ise para ödemeden kaçan şoförlere karşı internet ortamında uygulama başlattı. Söz konusu arabaların fotoğrafları ve görüntüleri internette yayımlanarak, diğer işletmeler uyarılıyor.


DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...