Hurdaya dönen otobüsler göstericilerin evi gibi

/ Kaynak: CHA
Hurdaya dönen otobüsler göstericilerin evi gibi

YAŞAM Haberleri  / CHA

Taksim olaylarında göstericiler tarafından hurdaya çevrilen İETT otobüsleri tinerciler ve çevredeki eylemcilerin istirahat ettiği yer haline geldi.

Taksim'de çıkan olaylarda göstericiler tarafından hurdaya çevrilen İETT otobüsleri meydanın girişlerinde barikat olarak kullanılmıştı. Olaylar bitmesine rağmen hala yerinden kaldırılmayan otobüsler hem tinercilerin hem de çevredeki göstericilerin istirahat ettiği yer haline geldi.Taksim Gezi Parkı'nda başlayan olaylarda marjinal gruplar çevreye büyük zarar vermişti. Özellikle kamuya ait araçlar adeta hurdaya dönmüştü. Göstericiler tarafından camları kırılarak kullanılamaz hale getirilen İETT otobüsleri Taksim Meydanı'na çıkan yollarda barikat olarak kullanılıyor. Barikatlar henüz kaldırılmadığı için otobüsler de sokakta yaşayan tinercilerin uğrak yeri oldu. Bazı şahısların otobüsün içinde uyudukları gözlendi. Olay yerinden geçen vatandaşların ise zarar gören otobüsleri arkasına alarak hatıra fotoğrafı çektirmesi dikkat çekti.

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...