Londra'nın kuzeyinde bir cami tamamen yandı

/ Kaynak: AA
Londra'nın kuzeyinde bir cami tamamen yandı

DÜNYA Haberleri  / AA

İngiltere'nin başkenti Londra'da daha çok Somalili Müslümanlar tarafından kullanılan bir cami, çıkan yangın sebebiyle kullanılamaz hale geldi.

Londra polisi yaptığı açıklamada, Muswell Hill bölgesindeki bir camide sabaha karşı yangın çıktığını, yangına 6 itfaiye aracı ve 35 itfaiyeciyle müdahale edildiğini bildirdi. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmayla yangın tamamen kontrol altına alınırken, olayda kimsenin yaralanmadığı kaydedildi. Yangının çıkış nedeninin araştırıldığını belirten polis yetkilileri, olayla ilgili şu ana kadar kimsenin gözaltına alınmadığı bilgisini verdi. İngiliz basını, aynı zamanda Müslüman Toplum Merkezi olarak da hizmet veren caminin daha çok Somalili Müslümanlar tarafından kullanıldığını aktardı. Bu arada "Faith Matters" organizasyonu, İngiliz asker Lee Rigby'nin geçen ay öldürülmesinden bu yana 11 caminin çeşitli saldırılarla hedef alındığını açıkladı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...