Üzerine düştüğü torunu ezilip öldü

/ Kaynak: İHA
Üzerine düştüğü torunu ezilip öldü

YAŞAM Haberleri  / İHA

Samsun'da eline basmamak için kaçmak isteyen babaannesinin kazara üzerinde düştüğü iddia edilen 1 yaşlarındaki bebek hayatını kaybetti.

Samsun'da eline basmamak için kaçmak isteyen babaannesinin kazara üzerinde düştüğü iddia edilen 1 yaşlarındaki bebek hayatını kaybetti. nbsp;Olay, Canik ilçesi Yeşilova Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, anne-babası çalıştığı için torununa bakan E.S. (49), buzdolabının kapağını açtığında yanına gelen 1 yaşlarındaki torunu A.B.S.'nin ayağına dokunması üzerine eline basmamak için geri döndü. Bu sırada dengesini kaybeden babaanne E.S.'nin torununun üzerine düştüğü iddia edildi. Özel bir hastaneye kaldırılan minik bebek, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Irmak Polis Merkezi ekipleri tarafından ifadesi alınan E.S., savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakıldı.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...