Diyarbakır'da damat dehşeti

/ Kaynak: İHA
Diyarbakır'da damat dehşeti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir kişi, kayınpederini sokak ortasında silahla vurarak öldürdü. Kısa sürede yakalanan Ş.Ç.'nin ise emniyete götürülerek ifadesinin alınacağı öğrenildi.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir kişi, kayınpederini sokak ortasında silahla vurarak öldürdü. nbsp;Edinilen bilgilere göre olay, saat 17.00 sıralarında Turgut Özal Bulvarı'nda meydana geldi. 1 ay önce maddi imkansızlıklardan dolayı kızını yanına alan Sinan Ç. (51), damadı S.C. ile karşılaştı. Sözlü tartışmada silahına sarılan damat Ş.C. önce kayınpederine, daha sonra da eşine silahla ateş etti. Olay yerine gelen ambulanslarla Dicle Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Sinan Ç. yolda hayatını kaybederken, kızı Seda C. tedavi altına alındı. Kısa sürede yakalanan Ş.Ç.'nin ise emniyete götürülerek ifadesinin alınacağı öğrenildi.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...