82 kişi serbest bırakıldı

/ Kaynak: İHA
82 kişi serbest bırakıldı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Taksim'deki "Gezi Parkı protestolarına ilişkin gözaltına alınan 6'sı çocuk 82 kişi daha serbest bırakıldı. İstanbul'da daha önce de 261 kişi serbest bırakılmıştı.

Taksim'deki "Gezi Parkı protestolarına ilişkin gözaltına alınan 6'sı çocuk 82 kişi daha serbest bırakıldı. nbsp;Gezi Parkı gerekçesiyle çıkan olaylara ilişkin gözaltına alınan 76 şüpheli emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmişti. Sağlık kontrolünün ardından şüpheliler savcılık tarafından sorgulanmaya başlandı. Akşam saatlerine kadar süren ifade işlemlerinin ardından 76 şüpheli daha serbest bırakıldı. Gözaltına alınan 18 yaşından küçük 6 kişinin ise emniyette serbest bırakıldığı öğrenildi. nbsp;Gezi Parkı olaylarına ilişkin İstanbul'da daha önce de 261 kişi emniyet ve savcılık tarafından serbest bırakılmıştı.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...