Vatandaş, Eyüp Sultan Camii'ne akın etti

/ Kaynak: İHA
Vatandaş, Eyüp Sultan Camii'ne akın etti

YAŞAM Haberleri  / İHA

Peygamber Efendimiz'in (S.A.V) göğe yükselerek Allah'ü Teala ile buluştuğu gece olan Miraç Kandili'nde yüzlerce vatandaş, Eyüp Sultan Camii'ne akın etti.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) göğe yükselerek Allah ile buluştuğu kutlu gece olan Miraç Kandili'nde yüzlerce vatandaş, Eyüp Sultan Camii'ne akın etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Eyüp Sultan Camii'nin avlusu doldu taştı. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) göğe yükselerek Allah ile buluştuğu kutlu gece olan Miraç Kandili'ni kutlamak isteyen vatandaşlar camilere akın ederken, Eyüp Sultan Camii de manevi coşkunun yaşandığı yerlerden biri oldu. Yüzlerce vatandaşın akşam namazının ardından Eyüp Sultan Camii'ne geldikleri gözlendi. Miraç Kandili için Eyüp Sultan Camii'ne gelen İbrahim Yanık, "Gerçekten bugünün tarifi olmaz, bugün kandil akşamı. İnsanların buraya akın etmesi gerçekten gurur verici bir şey. Mübarek akşamda herkesin kandilini kutlayıp tebrik ediyorum, gerçekten çok duygulu bir akşam" dedi. Ayşe Akyazı isimli kadın ise, "Kandilimiz mübarek olsun. Çok şükür, Allah'a çok şükürler olsun. Her taraf doldu taşıyor, devletimize, milletimize Allah zeval vermesin. Buradaki dualarımız kabul olur inşallah" diye konuştu.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...