Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP'li Aygün'den 'Gezi' protestosuna destek

/ Kaynak: İHA
CHP'li Aygün'den 'Gezi' protestosuna destek

YAŞAM Haberleri  / İHA

Tunceli'de bir grup, Gezi Parkı için oturma eylemi yaptı. Eyleme CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün de destek verdi.

Tunceli'de bir grup, Gezi Parkı'na destek eylemlerinde yaşanan olayları protesto için oturma eylemi yaptı. Eyleme CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün de destek verdi. nbsp;Tunceli'de 3 gece üst üste yapılan Gezi Parkı protestolarında olayların çıkmasının ardından bu akşam saatlerinde yaklaşık 500 kişilik grup Seyit Rıza Parkı'nda toplandı. Aralarında CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün ve bazı sivil toplum örgütü temsilcilerinin de bulunduğu grup, olayları protesto etmek için 20 dakikalık oturma eylemi yaptı. Yapılan basın açıklaması ile göstericilerin parkta gece geç saatlere kadar bekleyişlerini sürdüreceği açıklandı. Grubun bekleyişi sürerken, polis ekipleri de çevrede sıkı güvenlik önlemleri aldı.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...