Çarşı, Dolmabahçe'de cemaate kandil simidi dağıttı

/ Kaynak: CHA
Çarşı, Dolmabahçe'de cemaate kandil simidi dağıttı

YAŞAM Haberleri  / CHA

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, Dolmabahçe'deki Bezm-i Alem Valide Sultan Camii'ne gelerek cami imamına olaylar sırasında göstericilere camiyi açtığı için teşekkür etti.

Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, Dolmabahçe'deki Bezm-i Alem Valide Sultan Camii'ne gelerek cami imamına olaylar sırasında göstericilere camiyi açtığı için teşekkür etti. Aralarındaki yüzleri maskeli provokatörleri grup içerisinden çıkartan grup üyeleri, cemaate ve yoldan geçen sürücülere 'kandil simidi' dağıttı. Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'ya ait bir grup, Dolmabahçe'deki Bezm-i Alem Valide Sultan Camiine gelerek olaylar sırasında göstericilere camiyi açan imama teşekkür etti. Camii önünde toplanan taraftarlar, aralarında bulunan yüzleri maskeli provokatörleri grubun arasından çıkartarak uzaklaştırdı. Bir süre camii imamıyla sohbet eden grup daha sonra cami cemaatine ve yoldan geçen sürücülere kandil simidi dağıttı. Cami önünde kısa bir açıklama yapan camii müezzini Fuat Özcan, "Bugün kelimenin özü ibadettir. Miraç Kandili'miz size, milletimize, vatanımıza hayır getirir inşallah bugün. Sükunet sağlandığı an herkes bugün dua etsin. Herkes birleşsin, bütünleşsin artık. Hepimiz biriz, hepimiz bu vatanın evlatlarıyız. Bu vatanı birlikte ileriye, huzura, sükunete götüreceğiz." diye konuştu. Grup daha sonra camiden ayrılarak Taksim'e yürüdü.

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...