Adana'daki eylemlerde bir polis ağır yaralandı

/ Kaynak: AA
Adana'daki eylemlerde bir polis ağır yaralandı

YAŞAM Haberleri  / AA

Adana'daki eylemlerde polise taş atan gruba müdahele edilirken, olaylarda bir komiser, yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki yoldan düşerek ağır yaralandı.

Taksim Gezi Parkı'ndaki olayları protesto etmek için Adana'da yürüyüş yaparak polise taş atan gruba müdahele edilirken, olaylarda bir komiser, yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki yoldan düşerek ağır yaralandı. Atatürk Parkı'nda akşam saatlerinde toplanan ve slogan atarak AK Parti il binası önüne gelen grup, buradan Baraj Yolu ve Turgut Özal Bulvarı'na kadar yürüdü. Gruptakiler, daha sonra geri dönerek, AK Parti İl binası önüne toplandı. Gruptakilerden bazılarının parti binasına ve güvenlik güçlerine taş attıkları gözlenirken, polis uzun süre müdahale etmedi. Taş atmayı sürdüren gruba, polis, tazyikli suyla müdahalede etti. Müdahale sırasında komiser Mustafa Sarı, Atatürk Caddesi ile Kenan Evren Bulvarı'nı birleştirmek için açılan alt geçit çalışmalarının olduğu yerde göstericileri kovaladığı sırada yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki yoldan geçit için kazılan zemine düştü. Sarı, düştüğü yerden arkadaşları tarafından çıkarılırken, olay yerine gelen ambulansla Çukurova Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumunun ağır olduğu öğrenilen Sarı, daha sonra Yüreğir Başkent Hastanesi'ne sevk edildi. Polisler arkadaşları kan vermek için hastanaye akın etti. nbsp;Kasım Gülek Köprüsü'nden kaçan gruptakilerden bazıları ise gözaltına alındı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...