Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Göstericiler söz verdi, polis müdahale etmedi

/ Kaynak: CHA
Göstericiler söz verdi, polis müdahale etmedi

YAŞAM Haberleri  / CHA

Başkentte polis ekipleriyle zaman zaman gerginlik yaşayan grup, taşkınlık yapmayacaklarını söyledi. Grup saat 02.30 sıralarında eylemlerini sonlandırarak dağıldı.

Başkentte geç saatlere kadar gösterilerine devam eden ve polis ekipleriyle zaman zaman kısa süreli gerginlik yaşayan grup, eylemini sonlandırdı. Çankaya, Tunalı Hilmi Caddesi'nde toplanan bin kişilik grup, buradan yürüyerek Tunus Caddesi'nin başına kadar geldi. Kavşağa barikat kurup ateş yakan grup, gösterilerine burada devam etti. Grubun bulunduğu yere TOMA'lar ve çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Grupla polis arasında zaman zaman kısa süreli gerginlikler yaşandı. Grubun yaktığı ateşi su sıkarak söndüren polise bu sırada grup arasından taş atanlar ve lazer tutanlar oldu. Polis ekipleri taşlı saldırıya yine su sıkarak karşılık verdi. TOMA'ların geri çekilmesiyle gruptan gelen bazı şahıslar, polis ekiplerine taşkınlık yapmayacaklarını söyleyerek polisin de kendilerine müdahale etmemesini istedi. Havai fişek fırlatan ve slogan atan grup saat 02.30 sıralarında eylemlerini sonlandırarak dağıldı. Göstericilerin, barikatlarlarını yoldan kaldırarak çöpleri temizledikleri görüldü. Grubun dağılmasının ardından polis ekipleri de olay yerinden ayrıldı.

YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...