Kurtlar Vadisi Pusu başlayacak mı?

Düzenleyen:
Kurtlar Vadisi Pusu başlayacak mı?

MAGAZİN Haberleri

Bir zamanlar fenomen dizi olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonu başlamadı. İzleyiciler merakla Kurtlar Vadisi Pusu'nun ne zaman başlayacağını merak ediyor. İşte Kurtlar Vadisi Pusu'nun geleceğiyle ilgili ayrıntılar...

Geçtiğimiz sezon favori dizi olan Kurtlar Vadisi Pusu Kanal D ekranlarında yayınlanıyordu. Başrollerinde Necati Şaşmaz’ın olduğu Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu sezon başlamaması kafa karışıklığı oluşturdu ve hayranlarını üzdü. Peki Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezona başlayacak mı?

KURTLAR VADİSİ PUSU NE ZAMAN BAŞLIYOR?

300.bölümüyle sezon finali yapan Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonunda istediği başarıyı bulamadığından yayından kaldırıldı. Pana Film 360 TV ve TRT ile görüşme yapsa da kanalların yüksek maliyetlerinden dolayı transfer gerçekleştirilemedi. Bu sebeple Kurtlar Vadisi Pusu dizisi belirsiz süreliğine ertelendi.

Diğer bir durum ise Kurtlar Vadisi Pusu’nun yönetmeni Doğan Ümit Karaca'nın yaşanan bu belirsizlikten dolayı yapım ile yollarını ayırarak star TV’de ekranlara gelecek İçimdeki Fırtına dizisine transfer olmasıydı.

Kurtlar Vadisi Darbe sinema filmi projesi ise Serdar Akar’ın yeni bir diziye başlaması nedeniyle iptal edildiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...