Çocuklar oyunla din dersi yapacak

Çocuklar oyunla din dersi yapacak

GÜNDEM Haberleri

Kur'an kurslarında yaş sınırının kalkmasının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı okul öncesi çocuklar için başlattığı çalışmada din derslerini oyunla işleyecek.

Kur'an kurslarında yaş sınırının kalkmasının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı okul öncesi çocuklar için çalışma başlattı. Dini bilgiler ve Kur'an-ı kerim başlıklarıyla iki bölümden oluşacak eğitimlerde, Allah'ın varlığı, Peygamber sevgisi gibi konuların yanı sıra harf boyama, noktaları birleştirme gibi etkinliklerle Kur'an-ı Kerim okuma öğretilecek. Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Hasan Kamil Yılmaz, "Ailelerin de bu yönde talebi oluyordu. Kur'an kurslarına çocuklarını yanlarında getiren hanım öğrencilerin çocuklarının da dini bilgi öğrenmesi yönündeki talepleri üzerine detaylı bir çalışma yapma gereğimiz ortaya çıktı" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...