Fenerbahçe'den kimler gidiyor, kimler geliyor

Düzenleyen:
Fenerbahçe'den kimler gidiyor, kimler geliyor

SPOR Haberleri

Emenike, Spartak Moskova’ya kiralık giderken, Fernandao’ya Sven Goran Eriksson’un çalıştırdığı Çin ekibi Shenzhen FC talip oldu. Yönetim 10 numara konusunda da PSG’nin Fransız yıldızı için 6 aylığına söz kesti

Fenerbahçe’de dün Trabzonspor maçı vardı ama saha dışında da transfer hareketliliği söz konusuydu. Hem de camiayı sevindirecek gelişmeler diyebiliriz… Öncelikli olarak Türkiye Gazetesi’nin de duyurduğu gibi Emmanuel Emenike’nin S.Moskova’ya kiralanması kesinlik kazanırken bekleneni veremeyen Fernandao için de Çin pazarından yönetimi ekonomik anlamda sevindirici gelişmeler vardı. Asıl beklenti ve taraftarın yüzünü güldürecek gelişme ise Trabzonspor maçının oynandığı sırada gollerle birlikte gelen Hatem Ben Arfa gelişmesiydi… 

Kanayan yaraydı!
Sarı-lacivertli yönetimin, sezon başında da gündemine gelen ve kadroya katmak için büyük uğraş verdiği Hatem Ben Arfa için söz kesildi. İddiaya göre kadrosuna Draxler’i katan Fransız ekibi fazla şans bulamayan ve bu yeni transferle oynaması zora giren Hatem Ben Arfa’yı gözden çıkardı. Ve Fransız oyuncunun yeni adresi de belli oldu: FENERBAHÇE. Geçen sezon Nice’te iyi işler çıkaran 37 maçta 18 golü bulunan 10 numara sezon sonuna kadar kiralandı. Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe, Alex de Souza’nın ayrılığının ardından 10 numara konusunda büyük problemler yaşamış ve aşılar tutmamıştı. Bu sezonun ilk devresinde de Dirk Advocaat lider oyuncu açığını Robin van Persie’yi geriye çekerek kapatmaya çalışmıştı.

ADVOCAAT’IN YORUMU: Oyuncu da istemeli
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dirk Advocaat’a basın toplantısında 6 aylığına kiralandığı belirtilen Hatem Ben Arfa soruldu… “Kim?” diye sözlerine başlayan Hollandalı “Çok fazla isim okuyorum. Spekülasyonlar var. Transferde önemli olan kimin uygun olduğu. Bizim istememizden öte oyuncunun da istemesi önemli” cevabını verdi.

Rotasyon içinde rotasyon var
Dirk Advocaat’ın maç öncesi 11 anlamında eli zayıflamıştı. Robin van Persie, Hasan Ali Kaldırım ve son olarak Volkan Şen sakatlanmış ve kadroya alınmamıştı. Tüm bunlara rağmen skor üstünlüğünün elde edilmesinin ardından Hollandalı çalıştırıcı maç içerisinde de rotasyona gitti. Aatıf, Ozan Tufan ve Salih Uçan’ı da onore etti.

Demirel dinlendi!
Fenerbahçe’de geçen hafta oynanan Gençlerbirliği maçında 5 net kurtarışa imza atan ve “maçın adamı” olan Volkan Demirel dün Trabzonspor deplasmanında en rahat maçlarından birini oynadı. Volkan kurtarış yaptığında dakika 73’tü.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...