İrfan Can Başakşehir’de

Düzenleyen:
İrfan Can Başakşehir’de

SPOR Haberleri

G.Birliği’nden İstanbul ekibine transfer olan İrfan Can Kahveci, yeni takımının formasını giydi

Süper Lig’in bu sezon flaş takımı olan ve ilk yarıyı lider kapatan Başakşehir, Gençlerbirliği’nden İrfan Can’ı renklerine bağladığını resmen açıkladı. Başakşehir Kulübü’nden yapılan açıklamada, 21 yaşındaki yıldız oyuncuyla 4.5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi. Futbolda 7 yaşında Gençlerbirliği Futbol Okulu’nda başlayan İrfan Can, Gençlerbirliği A Takımı’yla, 27 Nisan 2012’de, Türkiye Kupası mücadelesinde ilk defa Kayserispor’a karşı maçın son 5 dakikasında forma giydi. Genç oyuncu, 2013-2014 sezonunda tecrübe kazanması için Hacettepe’ye kiralandı. 2014-15 sezonu başında yeniden Gençlerbirliği’ne dönen İrfan Can için üç büyük kulüp de devreye girmişti. Gençlerbirliği’nin bu transfer için 1.7 milyon avro bonservis bedeli ve bir sonraki satıştan da yüzde 10 pay alacağı öğrenildi. 

77 NUMARAYI GİYECEK
Süper Lig’de bu sezon adından sıkça söz ettiren İrfan Can Kahveci, Başakşehir ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı. Genç oyuncu İstanbul ekibinde 77 numaralı formayı giyecek. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...