Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mehmetçik yine gönülleri fethetti!

Düzenleyen:
Mehmetçik yine gönülleri fethetti!

GÜNDEM Haberleri

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yıkılan evlerinin bir odasını onararak yerleşen ve zor günler geçiren Aykut ailesine Cizre'de görevli sözleşmeli asker yardım etti.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yıkılan evlerinin bir odasını onararak yerleşen ve zor günler geçiren Aykut ailesine Cizre'de görevli sözleşmeli askerden yardım eli uzandı.

SOBA VE KÖMÜR YARDIMINDA BULUNDU

Yüksekova'da yıkılan evlerinin bir odasını onararak yerleşen Aykut ailesine yardım eli Şırnak'ın Cizre ilçesinde sözleşmeli er olarak görev yapan Kahramanmaraşlı Halil Ece'den geldi. İHA'nın haberini internetten okuyan Ece, zor durumda yaşam mücadelesi veren Aykut ailesine yardım etme kararı verdi. Aileye ulaşan Ece, banka hesap numarasını aldıktan sonra kış ortasında derme çatma odada üşümemeleri için aileye soba ve kömür yardımında bulundu.

"ANNENİN GÖZYAŞLARINI GÖRÜNCE DAYANAMADIM"

İHA muhabirinin ulaştığı sözleşmeli er Halil Ece, ailenin haberini internetten okuduğunu belirterek, "Çaresizlik içerisinde ağlayan annenin gözyaşlarını görünce dayanamadım. Biz burada vatanımızı savunurken aynı zamanda vatandaşlarımızın çektiği çileye kayıtsız kalamayız. Aileyle iletişim kurdum ve yakacak sorunlarının olduğunu öğrendim. Aileye soba ve yakacak desteğinde bulunma kararı verdim" dedi.

Mehmetçik yine gönülleri fethetti!
"MAAŞIMIN YARISINI AİLEYE GÖNDERDİM"

Görev yaptığı sınır birliğinde arkadaşları arasında da biraz para toplayıp aileye yardım etmeye devam edeceklerini belirten Ece, "Maaşımın 1500 lirasını doğrudan aileye gönderdim, yani hemen hemen yarısını. Halen üşüdüklerini bilsem geri kalanını da yollarım" ifadelerini kullandı. Baba Hamza Aykut, sözleşmeli ere bu davranışından dolayı teşekkür ederek, gönderdiği para ile evine güzel bir soba ve kömür alacağını söyledi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...