Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeli haber

Düzenleyen:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeli haber

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan ,Gine Cumhurbaşkanı Alpha Conde’ni ile Anlaşma İmza Töreni ve Ortak Basın Toplantısı düzenledi.

15 Temmuz sonrası darbe girişimi Gine Cumhurbaşkanı Conde bizi ilk arayanlardan, destek elini uzatanlardan oldu. Conde, darbe teşebbüsünün ardından ülkesindeki FETÖ'ye karşı harekete geçti. FETÖ ortak gayretlerimizle tarihin çöp sepetine atılacak.

Gine, yer altı zenginlikleri ile önemli bir potansiyele sahiptir. Gine ile ticaret hacmimizi ilk aşamada 250 milyon dolar seviyesine yükseltmeyi hedefliyoruz. THY'nin Konakri'ye ilk uçuşunun 30 Ocak 2017'de olacağını sizlere bu akşam müjdelemiş olayım.

Batı başkentlerinin şık kaldırımlarının altında Afrikalı kardeşlerimizin kanı ve gözyaşı vardır. Yakın tarihte elmas ve altın için insan kanı dökenler, bizlere insanlık dersi vermeye çalışıyorlar.Gine Cumhurbaşkanı Conde ise şunları söyledi:Türkiye ile vizeleri kaldıracağız, iş.birliğini güçlendireceğiz.Afrika'daki FETÖ okullarının kapatılması için mücadele edeceğiz.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...