Rus Büyükelçi Karlov suikastı Samanyolu TV'de

Düzenleyen:
Rus Büyükelçi Karlov suikastı Samanyolu TV'de

GÜNDEM Haberleri

FETÖ'nün yayın organlarından biri olan ve kapatılan Samanyolu TV'de izleyenleri şaşkına çeviren bir ihanetin ayrıntıları ortaya çıktı. Rusya Büyükelçisi Karlov suikastini Samanyolu TV çok önceden yayınlamış.

FETÖ'nün yayın organlarından biri olan Samanyolu TV'de yayınlanan Nizama Adanmış Ruhlar'ın 89. bölümünde, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Karlov suikastinin işlendiği görüldü. FETÖ terör örgütünün bir çok gizli mesajından biri de bu şekilde ortaya çıkmış oldu. FETÖ terör örgütü üyesi olduğu ortaya çıkan suikastçı polisinde, gerçekleştirdiği saldırı Samanyolu TV'deki dizinin birebir aynısı.

RESİM SERGİSİNDE SUİKAST YAPILIYOR

Nizama Adanmış Ruhlar'ın 89. bölümünde dikkat çeken görüntülerde Rus Büyükelçi'ye yapılan suikastle birebir örtüşen bir çok detay var. Dizinin bu bölümünde resim sergisi düzenleniyor. Ayrıca serginin Zaman Gazetesi'nde düzenlenmesi de çarpıcı bir detay olarak göze çarpıyor. Resim sergisine büyükelçi senaryo gereği tıpkı suikastın gerçeğinde olduğu gibi eşiyle birlikte katılıyor. Resim sergisini gezen büyükelçi rolündeki şahıs eşiyle birlikte resimlere bakıyor ve resimlerden birini beğeniyor, içeceklere zehir katan suikastçı başarılı sonuca ulaşamıyor.

SİLAHI BAŞKASI İÇERİDE TESLİM EDİYOR

Dizinin devamında ise, resim sergisinde tanıtım yapan bayan rolündeki şahıs çantasında bulundurduğu silahı suikastçıye teslim ediyor. Suikastçı büyükelçiye doğru ilerlerken korumalar tarafından tespit ediliyor ve suikast engelleniyor. Dizinin senaryo gereği olan bu kısmı hariç diğer tüm kısımlar tıpkı Ankara'da gerçekleşen Rusya Büyükelçisi Andrey Karlov suikastı ile birebir örtüşüyor. 

TGRT Haber - Semih Biskin

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...