FETÖ’nün sağlık ayağında 5 tutuklama

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
FETÖ’nün sağlık ayağında 5 tutuklama

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Zonguldak’ta FETÖ’nün sağlık yapılanmasına yönelik düzenlenen soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 8 kadın şüpheliden 5’i, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı doğrultusunda FETÖ’nün sağlık yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 8 kadın şüpheli gözaltına alındı. Zonguldak, Sakarya, Bartın, İstanbul ve Karabük’te eş zamanlı operasyon kapsamında gözaltına alınan ana sınıfı öğretmeni ebe S.G., Z.B. ile öğretmen A.K., hemşireler N.O., H.D. ve N.V., N.A. ve ev hanımı A.S.’nin emniyetteki sorgulamaları tamamlandı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler sabah saatlerinde Zonguldak Adliyesi’ne sevk edildi. Cumhuriyet Savcılığı’nda ifadeleri alınan şüpheliler nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, şüphelilerden N.V., N.O., H.D., Z.B. ve A.K.’nin tutuklanmasına, N.A., A.S. ve S.G.’nin ise adli kontrol şartı ve yurt dışı yasağı ile serbest bırakılmasına karar verdi.

Düzenleyen:  - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...