Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Anadolu Efes, Real Madrid'i konuk ediyor

Düzenleyen:
Anadolu Efes, Real Madrid'i konuk ediyor

SPOR Haberleri

​Euroleague’in 15. haftasında Anadolu Efes, sahasında yarın karşılaşacağı Real Madrid ile 25. kez mücadele edecek.

Anadolu Efes, THY Euroleague’in 15. haftasında yarın saat 20.00’de Abdi İpekçi Spor Salonu’nda İspanyol ekibi Real Madrid ile mücadele edecek. Ligde geride kalan 14 maçta lacivert-beyazlılar 7 galibiyet, 7 mağlubiyetle 8. sırada bulunurken, Madrid ise 9 galibiyet, 5 mağlubiyet ile 2. sırada yer alıyor. 

25. randevu 

Anadolu Efes ile Real Madrid, Avrupa kupalarında bugüne kadar 24 kez karşı karşıya geldi. Lacivert-beyazlılar 7 galibiyet elde ederken, Madrid 17 kez parkeden galip ayrıldı. İki takım en son Euroleague’de 2014-2015 sezonunda İstanbul’da karşılaşmış, mücadeleden Madrid 76-63 galip ayrılmıştı. 

İstatistiklerle iki takım 

Euroleague'de Anadolu Efes; 84.7 sayı, 36.9 ribaund ve 19.5 asist ortalamalarıyla mücadele ederken, Real Madrid ise 87.4 sayı, 37.1 ribaund ve 20.0 asist ortalamalarıyla oynuyor. Lacivert-beyazlılarda Derrick Brown 13.7 sayı ortalamasıyla oynayarak takımını sırtlarken, Madrid ekibinde ise Sergio Llull 17.9 sayı ortalamasıyla mücadele ediyor. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...