Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK taciz ateşi açınca, vatandaşlar askere kalkan oldu

/ Kaynak: İHA
PKK taciz ateşi açınca, vatandaşlar askere kalkan oldu

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Gülyazı köyünde, askerlere terör örgütü PKK üyeleri tarafından taciz ateşi açılınca BDP'liler askere kalkan oldu

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Gülyazı köyünde, askerlere PKK tarafından açılan taciz ateşinin ardından bölgeye giden Barış ve Demokrasi Partili (BDP) kalabalık, iki grubun karşı karşıya gelmemesi için kalkan oldu. Irak sırında bulunan Gülyazı köyü yakınlarında, iş makineleri ile yola çıkan askerlere bir grup PKK'lı tarafından taciz ateşi açıldı. Olayın duyulması ile bölgede bulunan BDP'liler, sınır hattına doğru yürüyüşe geçti. Askeri birlik ve PKK'lıların arasına geçen BDP'liler geceyi sınırda geçirdi. Sabahın ilk ışıklarıyla askeri yetkilerle görüşüp, askerlerin geri dönmelerini isteyen BDP'liler, çatışmanın yaşanmaması için kalkan olduklarını belirtti. Bunun üzerine sınırda bulunan askeri yetkililer, iş makinelerini geri çekti. Taciz ateşinde bulunan karşı bölgedeki PKK'lılar da, buradan ayrıldı.


FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...