Trabzonspor yöneticilerinden Ersun Yanal hakkında net sözler!

Düzenleyen:
Trabzonspor yöneticilerinden Ersun Yanal hakkında net sözler!

SPOR Haberleri

Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu: Yanal’a gereken sabır gösterildi. Sonuçları göreceğiz. Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral: Kimse vazgeçilmez değil. Mazeret yok, artık icraat zamanı

İlk yarıda 30 puan kaybederek 18 puanla 13’üncü sırada yer alan Trabzonspor’da yavaş yavaş isyan sesleri yükseliyor. Başkan Muharrem Usta önderliğinde bordo-mavili yönetim futbol kamuoyunu şaşırtarak sezon başından itibaren alınan başarısız sonuçlara rağmen Teknik Direktör Ersun Yanal’ın arkasında durmuştu. Ancak ilk yarının sona ermesinin ardından yönetim kanadından da ciddi eleştiriler gelmeye başladı. Hem Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, hem de Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral, tecrübeli çalıştırıcı hakkında benzer ifadeler kullanarak Ersun Yanal’a adeta ültimatom verdi. Ersun Yanal’a daima sahip çıktıklarını belirten Önder Bülbüloğlu, “Hem biz, hem taraftarlarımız, hem de camia kendisine gerekli sabrı gösterdi. Yönetim Kurulu olarak özellikle biz, tepkilere rağmen ısrarla destek verdik. Şimdi sonuçları hep birlikte göreceğiz” dedi.

Kimse vazgeçilmez değil
Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Saral da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yönetim olarak sezon başından bu yana eleştirilen teknik direktör Ersun Yanal’ın yanında olduklarını belirten Saral, “Sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Kimse vazgeçilmez değil. Mazeret yok, artık icraat zamanı. Susma değil, takıma omurga olma, omurga bulma zamanı. Hata yönetenlerindir. İmkânlar zor da olsa kaliteli lider oyuncu transferlerimiz olacak. Taraftarımızın başı eğilmeyecek” ifadelerini kullandı. Öte yandan Trabzonspor’un son seçimli genel kurulunda başkan adayı olan Celil Hekimoğlu da sessizliğini bozdu. Yönetim Kurulu’nun büyük umutlarla ve vaatlerle göreve getirdiği Teknik Direktör Ersun Yanal ile dokunun uyuşmadığına da işaret eden Hekimoğlu, bu konudaki ısrarın ileride daha büyük sorunları da beraberinde getireceği fikrini savundu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...