Onur Recep Kıvrak, kalede direnen adam

Düzenleyen:
Onur Recep Kıvrak, kalede direnen adam

SPOR Haberleri

Çok kötü bir sezon başlangıcına imza atan Trabzonspor’da ilk yarının en istikrarlı futbolcusu kaleci Onur Recep Kıvrak oldu.

Bordo-mavili takımda 10. sezonunu yaşayan 28 yaşındaki file bekçisi, Süper Lig’deki 16 maçın tamamında 90 dakika sahada kaldı. Toplamda 1440 dakika süre alan Onur’u, 1342 dakika ile defans oyuncusu Jan Durica takip etti. Milli eldiven forma giydiği 16 maçta 20 defa kalesinde gol gördü. 

İBANEZ, SHEVDAEV VE SUK GÖNDERİLİYOR... MEHMET EKİCİ AYRILIYOR... 
Gitsinler de gelsinler
Yönetim Eto’o ve Ömer Ali Şahiner’e yer açarken kaynak oluşturmaya çalışıyor
Trabzonspor’da Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda 2 milyon avroya takıma kazandırılan Luis İbanez gözden çıkarıldı. Yine pilot takım 1461 Trabzon’dan transfer edilen Akakpo da kadroda düşünülmüyor. Büyük umutlarla transfer edilen Ramil Shevdaev’in de kiralanmasına karar verildi. Hücum hattına alınan bir diğer isim olan Güney Koreli Suk’un da kiralık sözleşmesi feshedilecek. Güray Vural ve Muhammet Demir’in de yurt içindeki transferlerde takas olarak kullanılabileceği öğrenildi. Yönetimin olası bir Ömer Ali Şahiner ve Eto’o hamlesinde iki oyuncuyu da bir miktar paranın yanı sıra bu transferlerde takas olarak kullanmayı düşündüğü gelen bilgiler arasında. Öte yandan Mehmet Ekici’nin kendisi gitmek istiyor. Dün konuşan Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, “Kendisine 3 yıllık yeni sözleşme teklif ettik. Evet veya hayır demedi. Ekici gidebilir” dedi. 

N’DOYE İÇİN TEKLİF BEKLENİYOR
Bordo-mavililerde Ersun Yanal, Senegalli forveti N’Doye’nin kalmasına da sıcak bakmıyor. Ligde sadece 1 golü bulunan 31 yaşındaki forvet için Katar, Çin ve Avrupa’dan teklifler bekleyen yönetim oyuncuyu elden çıkarabilir. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...