Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cavanda ve Josue kesin gönderiliyor

Düzenleyen:
Cavanda ve Josue kesin gönderiliyor

SPOR Haberleri

Sezon başında kadroya katılan ve verim alınamayan iki ismi elden çıkarmak için görüşmeler başladı

Sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen ve bu sebeple kadrosuna daha etkili isimler kazandırmayı hedefleyen Galatasaray’da, bekleneni veremeyen iki isim Luis Cavanda ve Josue gönderilmek isteniyor. UEFA’nın koyduğu 65 milyon avroluk kota sebebiyle kadrodaki şişkinliği en alt seviyeye indirmek isteyen sarı-kırmızılılar iki futbolcunun menajerleriyle masaya oturup seçenekleri değerlendirecek.  Öte yandan Galatasaray’da topun ağzındaki diğer isimler Aurelien Chedjou ile Kolbeinn Sigthorsson... 

Şartlar bunu gerektirdi
Serdar Aziz’in sakatlanmasının ardından satılması bir süreliğine rafa kaldırılan Chedjou ile yolların ayrılması tekrar gündeme gelirken, bu hamle için önce G.Saray’ın stoper transferinin gerçekleşmesi beklenecek. Sigthorsson konusunda ise Riekerink ilk etapta kalması için çok ısrarcı olurken şartlar gereği, bu tutumundan vazgeçmek zorunda kaldı. Yönetim İzlandalının Florya’dan ayrılması için de girişimlere başladı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...