Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erdoğan'a Tunus'ta sevgi gösterisi

/ Kaynak: AA
Erdoğan'a Tunus'ta sevgi gösterisi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan'ın konvoyunun geçtiği güzergahlar Türk bayraklarıyla donatılırken, Tunuslular da Erdoğan'ın posterleri ile sevgi gösterisinde bulundu.

Tunuslular, Erdoğan'ın posterleri ve Türk bayraklarıyla sevgi gösterisinde bulundu. Başbakan Erdoğan, Tunus'taki temasları kapsamında Türkiye-Tunus İkinci Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konsey Toplantısı'na katıldı. Toplantıya Tunus Başbakanı Ali el-Urayyid ve diğer yetkililerle birlikte, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de katıldı. Bu arada Tunus'ta Erdoğan'ın konvoyunun geçtiği güzergahların Türk bayraklarıyla donatıldığı gözlenirken, Tunuslular da Erdoğan'ın posterleri ve Türk bayrakları ile sevgi gösterisinde bulundu.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...