Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Altının gramı 131 liranın üzerini gördü (Çeyrek altın fiyatı bugün...)

Düzenleyen:
Altının gramı 131 liranın üzerini gördü (Çeyrek altın fiyatı bugün...)

Ekonomi Haberleri

Altının gram fiyatı, hafta başından bu yana etkili olan yükseliş eğilimini bugün de sürdürerek 131 liranın üzerini test etti.

Altının gram fiyatı hafta başından bu yana devam eden yükselişi ile bugün 12 Aralık'tan bu yana en yüksek seviyesi olan 131,03 lirayı gördü. Gram altın, saat 11.00 itibarıyla yüzde 0,6 artışla 130,7 liradan işlem görürken, Kapalıçarşı'da çeyrek altın 215, Cumhuriyet altını 875 liradan satılıyor. Altının ons fiyatı ise dün günü yüzde 0,25 artışla 1.142 dolardan tamamlamasının ardından bugün de alış ağırlıklı bir seyir izleyerek 1.150 dolar seviyesine çıktı. Analistler, ABD'de 20 Ocak 2017 tarihinde başkanlık koltuğuna oturacak olan Donald Trump'ın politikalarına ilişkin belirsizliklerin son bir haftada güvenli liman olarak görülen altına talebi artırdığını belirtiyor. Teknik açıdan 1.150 dolar seviyesinin üzerinde kalıcılık sağlanması durumunda 1.180 dolar direncinin gündeme gelebileceğini ifade eden analistler, olası düşüşlerde ise 1.139 dolar seviyesinin destek konumuna geldiğini kaydetti.

ALTIN FİYATLARI
Altının gramı 131 liranın üzerini gördü (Çeyrek altın fiyatı bugün...)

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...