Alex'ten, Kocaman'a ağır sözler

Alex'ten, Kocaman'a ağır sözler

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex, Brezilya'da verdiği röportajda Aykut Kocaman'ı yerden yere vurdu.

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex, Brezilya'da verdiği röportajda Aykut Kocaman'ı yerden yere vurdu. Alex röportajında şimdiye kadar hiç dile getirmediği ayrıntılara da yer verdi. Aykut Kocaman'ın işe yaramayan antrenman programları olduğu söyleyen Alex, "O işe yaramayan bir antrenördü. Hiçbir şekilde işe yaramayan. Sadece fazla koşmamızı istiyordu. 'Her oyuncu minumum 11-12 kilometre koşacak' diyordu. O sarı diyorsa ben yeşil diyordum. Sonra bir gün 'Seninle çalışmak istemiyorum' diye bana geldi. Ben de dedim ki 'En azından artık benim hakkımda ne düşündüğünü öğrendim' Düşüncesi beni saha dışına çıkarmaktı." dedi.

Alex; "Patlama noktası ise Vaslui ile oynadığımız ve 1-1 berabare kaldığımız maçtı. Bu maçtan sonra 'Aramızda herhangi bir sorun mu var?' diye bana geldi. Ben de, 'Evet, hoca hatta direktör olduğun ilk günden beri beni bitirmeye çalışıyosun' dedim. O da kabul etti ilk geldiği günden bu yana bensiz bir Fenerbahçe yaratmak istediğini. Heykel açılışı yapıldığında 15 Eylül'de yine beni çekemez davranışları aynen devam ediyordu. Sonra antrenmana gittim ve orada havanın değiştiğini gördüm. İnsanlar bana artık bir futbolcudan öte bakıyordu. Sonra kendi kendime dedim ki, 'Alex, onun şu anda ne yaptığı konusunda en ufak bir fikri yok. O bir futbolcuyu öldürüyor ama bir efsane yaratıyor' " diyerek sözlerine son verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...