Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Soğuk hava duruşmayı izleyen basın mensuplarına zor anlar yaşattı

Düzenleyen:
Soğuk hava duruşmayı izleyen basın mensuplarına zor anlar yaşattı

YAŞAM Haberleri

​15 Temmuz Darbe girişimine ilişkin 29 emniyet mensubunun yargılandığı davanın 3'üncü gününde etkili olan soğuk hava koşulları basın mensuplarına zor anlar yaşattı.

15 Temmuz Darbe Girişiminde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı korumak üzere Tarabya'daki Huber Köşkü'ne gitmeleri yönündeki talimata uymadıkları ve FETÖ adına hizmet ettikleri iddia edilen 25'i tutuklu 29 sanık polisin geçtiğimiz salı günü yargılanmasına başlanmıştı. İstanbul 22’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nin kararıyla Silivri Duruşma Salonu’nda görülen davanın 3'üncü gününde Silivri'de soğuk hava etkisini gösterdi. Silivri'de 3 dereceye kadar inen hava sıcaklığı yağmurun da etkili olmasıyla basın mensuplarına zor anlar yaşattı. Basın mensupları soğuk havaya rağmen darbe girişiminin İstanbul'da görülen ilk davasını takip etmek için sabahın erken saatlerinden akşam saatlerine kadar duruşma salonunun önündeki bekleyişini sürdürüyor. Yağmur altında çalışan basın mensupları kendileri ıslanırken şemsiyelerini kameralarını korumak için kullanıyor.

Öte yandan, davanın 3'üncü gününde de yoğun güvenlik önlemleri devam ederken duruşma salonun çevresinde geniş güvenlik önlemleri alan jandarma ekipleri de soğuk hava koşullarından etkilendi. Jandarmalar duruşma salonunun kapısında yağmur altında nöbet tutmaya devam ediyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...