Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Erdoğan, Gezi Parkı olayları hakkında konuşacak

Başbakan Erdoğan, Gezi Parkı olayları hakkında konuşacak

GÜNDEM Haberleri

Bakan Egemen Bağış, Macaristan AB Bakanı Eniko Györi ile görüştü. Basına kapalı olarak yapılan görüşme yaklaşık bir saat sürdü.

Bakan Egemen Bağış, Macaristan AB Bakanı Eniko Györi ile görüştü. Avrupa Birliği Bakanlığı İstanbul Çalışma Ofisi'nde basına kapalı olarak yapılan görüşme yaklaşık bir saat sürdü. nbsp;Görüşmenin ardından Macar Bakan Eniko Györi, Egemen Bağış'a Macar yazar Geza Gardonyi'nin yazdığı Türkçe'ye de çevrilen "Eğri Yıldızları" kitabını hediye etti. Bakan Bağış da Eniko Györi'ye üzerinde bir yelkenlinin resmi bulunan çiniyi verdi. nbsp;Görüşmenin ardından basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Taksim Gezi Parkı'nda başlayan ve neredeyse tüm yurda yayılan eylemlerin 3-5 ağaçla açıklanacak olaylar olmadığını savundu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın konuyla ilgili bir açıklama yapacağını vurgulayan Bakan Egemen Bağış, "Hepimiz üzerimize düşeni yapmalıyız. Biraz daha sabredin. Başbakan yarın açıklama yapacak" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...