Advocaat'tan Fernandao sorularına cevap

Advocaat'tan Fernandao sorularına cevap

SPOR Haberleri

Fenebahçe Teknik Direktörü Advocaat, Ben Arfa transferi ve Fernandao'nun ayrılığıyla ilgili soruları cevapladı.

Fenebahçe Teknik Direktörü Advocaat, Ben Arfa transferi ve Fernandao'nun ayrılığıyla ilgili sorulara şu yanıtı verdi: "Bu tarz dedikodular olur. Fernandao, F.Bahçe'nin futbolcusu. Doğru fizik formunu buluyor. Merkez forvet oyuncusu bakmıyoruz." Hollandalı çalıştırıcı, grupta ikinci olmaları halinde Beşiktaş'la eşleşme ihtimali için ise, "Derbiler futbol ve futbolcular için her zaman daha iyidir" değerlendirmesini yaptı.

Saymayı bilmiyorlar!
F.Bahçe'nin Hollandalı hocası, Süper Lig'de geride kalan ilk yarıyı ise şöyle değerlendirdi: "İlk 3 karşılaşmadan 1 puanla ayrıldık ama daha iyi olan taraf bizdik. Sonrasında ligde sadece 2 mağlubiyet aldık. Eğer birisi bu durumdan şikayetçiyse sayı saymayı bilmiyordur."

Advocaat farklı galibiyeti, "Zor şartlarda 6 gol attık. İlk devreyi güzel bir şekilde kapattığımız için mutluyuz" diye yorumladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...